Utvikling og design

Vi koder og designer utelukkende nettsider i WordPress. Hva betyr det for deg?  Vi er oppdatert på publiseringssystemet, vi følger de beste praksisene og vi lærer ikke på din regning. Det betyr også at vi kan gi deg gode priser for helt unike løsninger.

En kjærlighet for gjennomtenkt CMS -arkitektur og modulært design

Vi utvikler og designer ikke bare for dine kunder, men også for deg – vår kunde. Vi benytter vår kompetanse innen konverteringsoptimalisering, brukervennlighet som gir løsninger som både konverterer besøkende til kunder men også hjelper deg å benytte en løsning på en enkel måte.

Skreddersydd vs Alt annet

Vi blir ofte møtt med tanker og diskusjoner rundt det å benytte et allerede utviklet og designet WordPress tema til 500-600 norske kroner som tilpasses av oss. For noen bedrifter kan det fungere veldig greit, men det er viktig å huske at mange av temaene som finnes der ute er satt sammen av 60-70 forskjellige plugins som alle utfører en liten operasjon på nettsiden. Disse krever selvsagt vedlikehold og slutter utvikleren å oppdatere koden får du et problem med å erstatte den. 

Med Elementor som cockpit

Vi har jobbet med ACF (Advanced Custom Fields) og Elementor i mange år. Elementor er en fantastisk plugin som gjør det mulig for deg som kunde å enkelt oppdatere nettsiden din mens du ser endringene dine, se for deg tekstbehandling men for en nettside. Vi har utviklet en versjon av Elementor som er strippet for alle unødvendige funksjoner og sørger for at siden din er lynhurtig.

Noen nettsider vi har utviklet

EIWA

Rørleggerbedrift med base på Haugalandet. Nettstedet er bygget på WordPress og kunden bruker Elementor for publisering og enkel administrasjon av tekst, bilder og undersider.

JTR Gruppen

JTR Gruppen hjelper til med alt innen vann og avløp og er et av de største selskapene i denne bransjen i Norge. Nettstedet er bygget på WordPress med Elementor for innholdshåndtering. Det er også utført omfattende SEO / SEM-arbeid.

Zapit

Zapit er en SaaS-programvare innen rørinspeksjonsindustrien. Nettstedet er bygget på WordPress, og kunden bruker Elementor for publisering og enkel administrasjon.

Interessert i ny nettside eller oppdatering av eksisterende nettside?