Våre tjenester

Vi utvikler og designer brukervennlige nettsider på WordPress-plattformen. Alle våre kunder får tilbud om drift og vedlikehold av deres nettside, da passer vi på at alt er oppdatert til enhver tid. Trenger du ekstra synlighet for din nettside eller kampanje kan vi hjelpe deg med Google Ads, YouTube, søkemotoroptimalisering eller hjelp til sosiale medier.

Utvikling

Vi har jobbet med WordPress i over 15 år, helt fra når WordPress var en bloggplattform – til i dag, et av verdens største publiseringssystemer for nettsider.

Vi utvikler nettsider helt fra bunn av om det er komplekse nettsider eller kunden ønsker det. Men i noen tilfeller benytter vi maler som kunden selv kommer med eller som vi finner sammen.

Drift

Svært få av oss har tid og anledning til å vedlikeholde nettsidene våre selv. En nettside er ofte bygget opp av et større antall plugins, disse krever oppdateringer og ikke minst må de sjekkes på forhånd slik at de ikke tuller til oppsettet og i verste fall sørger for at nettsiden blir ødelagt.

Hosting er også noe du skal stole på. Et sted hvor du til enhver tid kan hente ut backups om noe skulle skje. Vårt partnerskap med Kinsta sørger for at du til enhver tid har den beste hostingen som tilbys i markedet.

Synlighet

En fin nettside trenger trafikk og de aller fleste benytter seg av Google som søkemotor når de skal finne tjenester eller produkter. Vi hjelper deg med betalt annonsering (Google Ads, YouTube, GDN), optimalisering av nettsiden til i søkemotorene og ikke minst nødvendig synlighet på sosiale medier.

Vi fører statistikk og setter opp rapporter som folk flest forstår, slik at du til enhver tid vet hva du bruker penger på og ikke minst forstår hvor kundene kommer fra, og til hvilket tidspunkt de er mest aktive.