Søkemotorannonsering

Vi hjelper deg å oppnå effektive og skalerbare kampanjer til avtalt tid og pris. Med våre metodikker sørger vi for at du dukker opp når folk søker etter relevante søkeord som omhandler bedriften din. Gjennom velutprøvde teknikker maksimerer vi investeringene dine ved å rette budskapet ditt til personer som aktivt leter etter det du har å tilby.

Hva er søkemotorannonsering?

Ved å annonsere i søkemotorene, eksempelvis Google eller Bing er målet å treffe forbrukeren når de aktivt søker etter et produkt eller en tjeneste. Å jobbe med synlighet i søkemotorene handler om å bli funnet når potensielle kunder søker etter noe som du leverer. Dette kan du oppnå ved å søkemotoroptimalisere innholdet ditt (organisk), eller som i dette tilfelle – jobbe med betalt synlighet i søkemotorene. 

Når vi jobber med søkemotorannonsering, påser vi at de får relevante klikk til lavest mulig kostnad. Vi analyserer søkeord, skriver attraktive annonsetekster, håndterer budgivning på søkeord og styring av annonser, samt optimaliserer annonseringen din forløpende.

Få en gratis Google Ads sjekk av nettsiden din:

Vi utfører manuelle analyser av nettsteder sendt inn til oss, du vil derfor motta en rapport i løpet av 24-48 timer.

Hvorfor er en søkemotorannonsering viktig for din bedrift?

Mange beslutninger starter i dag hos Google, og det sier seg selv at det er viktig å være tilstede i det øyeblikket en kunde søker etter et produkt eller en tjeneste som du tilbyr. Søkemotorannonsering er ofte noe av det mest lønnsomme formen for markedsføring fordi du treffer potensielle kunder som allerede er i modus for enten kjøp eller i en fase hvor de gjør nødvendige undersøkelser for potensielle kjøp.

Søkemotorannonsering er også svært målbart. Det er lett å måle kostnaden knyttet til hver enkelt handling gjort på dine nettsider, vi måler konverteringer direkte mot nettstedet ditt slik at vi vet når en besøkende fra Google eller Bing besøker nettstedet ditt vet vi når den besøkende f.eks klikker på “kjøp”, “meld meg på nyhetsbrev” eller “kontakt oss”.

Dette kan vi hjelpe deg med:

Helt ny med søkemotorannonsering:
Det finnes fremdeles mange bedrifter i Norge som ikke har prøvd ut mulighetene som finnes i søkemotorannonsering. I slike caser vil vi først og fremst kjøre en søkeordanalyse som vil gi oss gode tall og nok av data slik at vi kan gå i gang med opparbeidelse av kampanjene i søkemotorene.

Vi setter også opp alt av kontoer du trenger og overfører eierskapet på disse til kunden, det er viktig for oss at du eier dine data. Så snart kampanjene er satt opp vil vi kontinuerlig analysere og optimalisere kampanjene slik at de mottar flest mulig relevante klikk som igjen kan resultere i nye leads og kunder.

I gang med søkemotorannonsering:
Har du allerede en konto i Google Ads eller Bing og ønsker at et annet byrå tar over engasjementet er vi behjelpelig med dette. Vi har da to valg, sørge for at kampanjene optimaliseres ut i fra våre metodikker eller at det settes opp helt nye kampanjer. Det kommer helt an på hvordan effekten er med nåværende kampanjer.

Skulle eksisterende byrå eie kontoforholdet i Google Ads eller Bing kan vi hjelpe deg med og få dette overført bedriften din slik at eierskapet ligger i korrekte hender.

Ønsker du hjelp med søkemotorannonsering?

Rull til toppen