Om Aukar

Jim-Ronny til venstre, Espen til høyre. Foruten søkemotoroptimalisering, søkemotorannonsering og konverteringsoptimalisering, er vi også glad i kebab!

Aukar er et digitalt markedsføringsbyrå som jobber i skjæringspunktet mellom kommunikasjon, strategi og teknologi.

Vi trives best som operative markedsførere hvor våre kunder gir oss rom og tillit til å utvikle gode digitale løsninger, enten det er nye kampanjesider / landesider eller gjennomføring av kampanjer via søkemotorer, både organisk og via betalt søk. Vår visjon er: Vi leverer i verdensklasse. Visjonen vår er hårete, men vi mener bestemt at våre tjenester er i verdensklasse.

Vi benytter alle mulige disipliner for at våre kunder skal bli synlige og ikke minst få flere kunder. En god kampanje på Google med Google Ads krever gode landingssider og vår verktøykasse består derfor av all nødvendig kompetanse slik at vi oppnår nettopp det som er det aller viktigste, flere kunder!

Og med våre metodikker og metoder er vårt mål er at vi skal kunne utforme langsiktige kundeforhold med kundens behov som høyeste prioritet.

Selskapet drives av to erfarne operative markedsførere med lang erfaring innen digital markedsføring. I tillegg har vi et utbredt nettverk og kan ved større prosjekter leie inn kapasitet.

Jim-Ronny Pettersen

Jim-Ronny er en erfaren digital marketing spesialist, og har arbeidet i en årrekke for Google Marketing Solution der han spesialiserte seg selv innenfor Google Ads og byråutvikling. Han har blant annet høstet prisen som «performer of the year» i sammenheng med hans iherdige arbeide med Google partners byråer. Jim-Ronny har optimalisering i fingerspissene og elsker å skru på tall.

Espen Tjøstheim Eik

Espen har lang erfaring med brukeropplevelse (UX & CX), digital markedsføring, chatbots og har i over 15 år arbeidet aktivt med optimalisering & rådgivning innenfor digitale strategier. Han er også en mye brukt foredragsholder innenfor kunstig intelligens og en ganske habil koder med øye for design og estetikk, noe som kommer godt med til kampanjesider / landingssider.

210%
økning av effektgivende handlinger på nettstedet i løpet av 30 dager
«Aukar er en fornøyelse å jobbe med. Deres kunnskap og råd har ført til høyere trafikk for en lavere kostnad for oss.»

Marius Brekke, Revisor – Verify Sertifisering

Våre verdier og kundeløfter

Vi gir aldri opp

For oss er dette like mye en livsstil som en jobb, vi elsker det vi driver med og du vil alltid merke at vi går den ekstra milen for våre kunder.

Du eier dine kontoer

Vi vil aldri eie noen av kontoene vi jobber med for din bedrift, du eier dine kontoer. Full åpenhet!

Brutal ærlighet

Du vil fort merke at vi ikke legger noe mellom fingrene. Er det noe vi mener dere bør fikse gir vi dere klar beskjed – men det er til deres beste!

Tilgjengelig

Vi vil alltid være tilgjengelig for våre kunder om det skulle være noe, vi tar alltid telefonen og svarer på e-post ganske så umiddelbart.

Hyggelige folk

Vi er helt nede på jorda og dyrker kardemommeloven. I tillegg liker vi at tonen oss i mellom er løs og humoristisk!

Fast pris, alltid

Som kunde i Aukar vil du alltid bli knyttet opp mot en spesifikk avtale. Vi vil alltid forhøre oss før vi setter i gang noe som koster penger.

Rull til toppen