Velkommen til Aukar

Vår historie

Aukar ˆ ble startet i 2019 når Jim-Ronny og Espen etter mange år som henholdsvis leverandør (Jim, Google) og kunde (Espen, Byrå) valgte å etablere Aukar.

Gjennom nesten 8 år var Jim-Ronny kundekontakten til Espen i Google, og i løpet av den tiden utviklet vi et nært forhold som vi den dag i dag nyter godt av.

Jim-Ronny har sin kompetanse og ekspertise på Google, herunder Google Ads, Google Analytics, Google Data Studio, YouTube m.m. Espen jobber primært med design, utvikling, søkemotoroptimalisering og konverteringsoptimalisering. Sammen utgjør vi en dynamisk duo som leverer fra oss leveranser til små og store bedrifter.

Hvorfor oss?

For oss er Aukar like mye en livsstil som en jobb, vi elsker det vi driver med og du vil alltid merke at vi går noen ekstra mil for våre kunder.

I tillegg er vi alltid tilgjengelig for våre kunder om det skulle være noe. Vi tar alltid telefonen og svarer på e-post ganske så umiddelbart. Skulle du ha et behov for noe nytt fort snur vi oss rundt så lenge det er kapasitet, og er det ikke kapasitet bruker vi vårt nettverk og henter inn dyktige folk.

Noen av våre kunder

Faste priser

Vi jobber alltid på faste priser, ingen overraskelser for våre kunder.

Avtalt tid

Vi leverer alltid våre prosjekter til avtalt tid, og ofte litt før.

Fleksibilitet

Vi er kjent for at vi ofte snur oss rundt om behovet er der.

Utvikling

Vi utvikler og designer løsninger på WordPress-plattformen. Løsningene vi utvikler skal være intuitive for de besøkende og enkelt våre kunder å benytte. Alle nettsider vi utvikler er søkemotoroptimaliserte og gjennomgående hurtige.

Drift

WordPress er bygget opp rundt plugins som utvider sidens funksjonalitet, disse krever vedlikehold og oppdateringer til enhver tid. I tillegg trenger du hosting du kan stole på, og som gir deg nødvendig backup når det trengs.

Synlighet

Selskapet er Google partner og har i mange år jobbet med kampanjer på Google, GDN og YouTube. Vi sørger for effektive Google Ads kampanjer i tillegg til god søkemotoroptimalisering og engasjerende kampanjer på sosiale medier.

Espen Tjøstheim Eik

UTVIKLER, RÅDGIVER & Designer

Lang erfaring med brukeropplevelse (UX & CX) og digital markedsføring, Stor interesse for fotball og sykling.

Jim-Ronny Pettersen

RÅDGIVER

Arbeidet i en årrekke for Google Marketing Solution der han spesialiserte seg selv innenfor Google Ads og byråutvikling.