Forsiden » Nyheter, artikler & kundecaser » Kundecase: Ny nettside for Zapit.no

Kundecase: Ny nettside for Zapit.no

Om Kunden

Zapit.no er et produkt fra Xplorit AS. Xplorit består av nøkkelpersoner fra vann og avløpsbransjen.

Zapit har en målsetning om å utvikle et komplett system for administrator og operatører innen vann og avløpsbransjen. Fokus på å standardisere og forenkle måten oppdrag dokumenteres på. I en hverdag hvor dokumentasjon tar mer og mer tid er det mye å spare på å få på plass et godt system som forenkler og kvalitetssikrer dokumentasjonsflyten.

Selskapet er lokalisert på Nærbø i Rogaland.

Bakgrunn

Xplorit har utviklet et feltverktøy for vann og avløpsbransjen. Dette var stor mangelvare i nettopp denne bransjen. Feltverktøyet har moduler innen rørinspeksjon, slamtømming, avtaleoppdrag og kontroll med arbeidstid.

Nettsiden

Vi har designet og utviklet en enkel og intuitiv nettside hvor hovedmålet er å introdusere de besøkende for hva Zapit er og ikke minst konvertere de besøkende til reelle interessenter ved å enten kontakte Xplorit eller gjøre en direkte bestilling via nettsiden.

Nettsiden er søkemotoroptimalisert i tillegg til at det er gjort en en stor jobb med tanke på konverteringsoptimalisering for fremtidig betalt søkemotorannonsering og annonsering via sosiale medier. Kunden følger trafikk via et tilpasset Google Analytics kontrolpanel direkte fra nettsiden.

Nettsiden er bygget på WordPress med vår egen tilpassede portal med Elementor i bunn som gjør det enkelt for kunden å beherske oppdateringer av nettsiden. I tillegg har vi benytter tredjepartsinnstikk (Plugins) som WP Rocket for komprimering av nettsiden og Imagify for god og trygg optimalisering av kode og bilder.

Resultatet

Zapit har fått en brukervennlig og intuitiv nettside som scorer høyt på PageSpeed. Nettsiden er optimalisert både på kode og brukeropplevelse og har alle nødvendige viktige CTAer slik at besøkende enkelt kan konverteres til fremtidige kunder.

Zapit.no fungerer like bra på mobil som på desktop. Innholdet og knapper er tilpasset de mobile flatene slik at kunden her enkelt finner frem på nettsiden.

Kunden om løsningen og samarbeidet:

«Har benyttet Aukar til flere prosjekter, og samarbeidet fungerer utmerket. Forrige prosjekt var en ny hjemmeside, dialogen gjennom prosjektet var god og hjemmesiden ble som vi hadde forventet. De som jobber på prosjektet er alltid tilgjengelig og kommer med god veiledning før, under og etter prosjektet.» – Thomas Austbø, Xplorit AS

Stikkord: