Forsiden » Nyheter, artikler & kundecaser » Kundecase: Ny nettside for Verify Sertifisering

Kundecase: Ny nettside for Verify Sertifisering

Om Kunden

Verify Sertifisering AS er et Akkreditert sertifiserings selskap som leverer ledelsessystem sertifisering i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001.

Selskapet har erfarne revisorer med variert bransjeerfaring som gjør at de har gode forståelse for de forskjellige utfordringer som bedrifter står overfor i det daglige arbeidet. Verify har også høyt fokus på kommunikasjon og sosial forståelse for å bidra til åpne og løsnings orientert revisjoner.

Selskapet er lokalisert i Stavanger, Arendal og Oslo.

Bakgrunn

Siden Aukar ble engasjert som leverandør av tjenester for betalt og organisk søk for Verify har selskapet hatt en høy vekst i trafikk til nettsiden og antall kunder generelt til selskapet. Som et ledd i det videre arbeidet ble det avtalt at Verify trengte nye nettsider som var enda bedre optimalisert for og nettopp behandle den økende trafikken som kom til nettsiden.

Den nye nettsiden

Med grunnlag i tall vi har hentet fra Google Analytics er siden bygget opp rundt det vi ser anser som best practice for brukervennlighet og hvordan selve bruksmønsteret bør være for at nettsiden skal møte de besøkende på best mulig måte.

En ting er det visuelle som selvsagt er viktig, en annen viktig ting er koden og innholdet på nettsiden. Vi jobber alltid ut i fra GTMatrix sine modeller og de data vi besitter der. For oss er en høy PageSpeed score ekstremt viktig da vi vet

Nettsiden er bygget på WordPress med vår egen tilpassede portal som gjør det enkelt for kunden å beherske oppdateringer av nettsiden. I tillegg har vi benytter tredjepartsinnstikk (Plugins) som WPRocket og Imagify for god og trygg optimalisering av kode og bilder. Google Site Kit er koblet mot nettsiden slik at kunden enkelt kan se sine Google engasjementer direkte via kontrollpanalet på Verify.no

Resultatet

Verify har fått en svært brukervennlig nettside som scorer svært høyt på PageSpeed. Nettsiden er søkemotoroptimalisert og har alle nødvendige Call-to-action slik at besøkende enkelt kan konverteres til fremtidige kunder.

Nettsiden fungerer like bra på mobil som på desktop, noe som er svært viktig. Innhold og knapper er tilpasset mindre flater slik at kunden her har samme forutsetninger som på desktop.

For å strømlinjeforme prosessene til Verify på enklest mulig måte integrerte vi Pipedrive sammen med skjemaer på nettsiden. Data som skrives inn via verify.no blir derfor automatisk lagret i Pipedrive etter valgt parameter.

Verify har også muligheten for å ha direkte kontakt med besøkende på nettsiden via en egen funksjon for chat. Dette fungerer også som en mulighetsskaper når de ikke er online selv, dvs. chatten lagrer informasjonen og sender denne pr e-post til Verify.

Sikring av leveranse

  • God dialog med kunden underveis
  • Bruk av data fra Google Analytics for bedre CTA
  • Innholdsoptimalisering
  • Søkemotoroptimalisering
  • Bruk av integrasjoner mot Pipedrive for enkel lagring av informasjon og data
  • Optimalisering av kode og bilder (Automatisk optimalisering ved opplasting av medier)
Stikkord: