Utvikling av nettsider

Nettsiden din må gi de besøkende en god brukeropplevelse, den må fungere på alle enheter og den må dukke opp i søkemotorer. I tillegg skal den være enkel å jobbe med for deg og dine ansatte, og nettsiden skal ikke minst være rask og kostnadseffektiv.

Hvordan vi utvikler nettsider

Når vi utvikler nettsider for våre kunder starter vi med å sette oss inn i kundens forretningsmål. Det er viktig at alt fra design og innhold til tekniske løsninger bygger opp under strategiene og planene som er lagt til grunn. Skal nettsiden opptre som en salgsmaskin, ved å skaffe nye leads eller konvertere direkte, eller skal den informere og inspirere med godt innhold? Skal den gi oss innsikt og mulighet til å samle data fra de besøkende? Hvordan skal den bygge et publikum over tid? 

Over 54 % av besøk på nettsider gjøres fra en mobil enhet. Antall besøk fra mobil øker og øker, mens besøk fra desktop krymper i samme takt. Tidligere var det nok at nettsiden var “mobiltilpasset”. I dag bør nettsiden primært bygges for mobile enheter — deretter tilpasses desktop. En bonus ved å designe nettsidene for mobile enheter er at man blir mer selektiv på innhold man skal ha med.

Vi bygger alle våre nettsider med WordPress, nesten 45% av alle nettsider i verden utvikles med WordPress som grunnplattform. På topp av WordPress bygger vi nettsiden med egnende tredjepartsprogrammer (Plugins). Vi benytter kun offisielt støttende plugins og i noen tilfeller utvikler vi dem selv. Som kunde redigerer du nettsiden via et veldig enkelt brukergrensesnitt tilpasset deg.

«Aukar får jobben gjort. Kort responstid på alle henvendelser og god oppfølging underveis. Vi opplever at Aukars kompetanse og dedikasjon til oss som kunde gir resultater i form av lavere kostnad og økt synlighet.»
Thomas Austbø, Daglig leder – JTR Gruppen

Brukeropplevelsen er viktig (UI og UX)

En nettside med dårlig brukeropplevelse kan koste deg dyrt. Vi designer nettsteder med fokus på brukergrensesnitt (“UI”) og brukeropplevelse (“UX”).

Hva er UI og hva er UX?

  • Brukergrensesnitt (“UI”) er hvordan nettsiden ser ut
  • Brukeropplevelse (“UX”) er hvordan nettsiden faktisk fungerer

Det høres kanskje ut som det samme, men la oss gi deg to eksempler. Et nettsted kan ha et fint design, men likevel være vanskelig å bruke. Et annet nettsted kan se grusom ut, men likevel være enkel å bruke. God UI og UX er viktig når man bygger et nytt nettsted. Vi leverer nettsteder som både ser fine ut og som er effektive å bruke.

Hva kan en nettside utviklet av Aukar i WordPress gjøre for bedriften din:

Vi har veldig definerte mål for nettsider vi utvikler, disse målene settes sammen med deg slik at vi sammen kan komme til best mulig løsning. Vi er veldig fokusert på verdi og i hvilken grad din nettside skal har en funksjon, skal den vise frem noe? Skal den selge noe? Dette kan en godt profesjonell nettside gjøre for deg:

  • Fornøyde kunder som finner det de leter etter
  • Høyere rangering i Google
  • Troverdighet og tillit i markedet
  • Enklere å redigere for deg og de ansatte

Ønsker du hjelp med ny nettside?

Rull til toppen