Utvikling av landingssider

Noen ganger er det helt nødvendig med en dedikert landingsside, det kan være på utsiden av ditt nåværende nettsted eller som en integrert del av nettstedet. Det finnes flere grunner til nettopp dette men ved større og gjerne mer spissede kampanjer digitalt er dette ofte nødvendig.

Hvordan vi utvikler landingssider

Noen ganger er det gjerne slik at bedriften din har et stort og ferdigutviklet nettsted som dere gjerne ønsker å beholde, men ved en analyse fremkommer det at med en annonseringskampanje vil det gjerne være bedre å benytte et landingsside slik at budskapet for den dedikerte kampanjen kommer bedre frem. I disse tilfellene benytter vi bedriftens profilmanual og bygger en dedikert landingsside på utsiden av det nåværende nettstedet, i tillegg knyttet landingssiden opp mot bedriftens domene, f.eks kampanje.bedriftendin.no slik at merkevaren ikke forsvinner.

I andre tilfeller bygger vi landingssider fordi dette vil fjerne støy fra resten av innholdet på nettstedet ditt, det kan være fordi du ønsker konverteringer på nettopp det produktet eller tjenesten som markedsføres men ikke resten av porteføljen din. Landingssider handler også om konverteringsoptimalisering og bedre CTA (Call to action) – det kan ofte være at vi optimaliserer landingssidene (tjenestesider, produktsider) for f.eks en Google Ads kampanje, slik at budskapet, knappene m.m. optimaliseres ut i fra data vi sitter på fra Google Analytics.

185%
Høyere CTR etter at Aukar overtok administrasjonen av Google ads kampanjene
«Aukar er en fornøyelse å jobbe med. Deres kunnskap og råd har ført til høyere trafikk for en lavere kostnad for oss.»

Marius Brekke, Revisor – Verify Sertifisering

Hva dedikerte landingssider kan gi din bedrift:

Ved definerte landingssider for digitale kampanjer eller med fokus på høyere rangering i Google kan dette bety følgende for din bedrift:

  • Høyere konverteringsrater på nettstedet ditt
  • Høyere omsetning
  • Flere og bedre kvalitetspoeng hos Google Ads
  • Større synlighet på søkemotorene

Ønsker du hjelp med landingssider?

Rull til toppen