Konverteringsoptimalisering

CRO er systematisk og analytisk arbeid for å optimalisere et nettsted for at besøkende skal gjennomføre en ønsket handling. Det som definerer hva en konvertering er, avhenger av målet eller målene til nettstedet er. Eksempler på KPIer kan være: Omsetning, Transaksjoner, Timebestilling, Nye e-post abonnenter, Andelen som klikker seg videre fra side A til side B m.m.

Hva er konverteringsoptimalisering (CRO)?

Konverteringsoptimalisering er aktiviteter du kan gjøre for å øke andelen besøkende som utfører en handling på nettstedet ditt. Dette kan for eksempel være at noen kjøper et produkt, fyller ut et kontaktskjema. melder seg på et nyhetsbrev, fyller ut et kontaktskjema m.m.. Et av grunnprinsippene for konverteringsoptimalisering er å fokusere på å få mer igjen fra eksisterende trafikk dvs. sørge for at en besøkende legger igjen et eller annet kontaktpunkt som gjør at du kan fortsette dialogen.

Få en gratis CRO sjekk av nettsiden din:

Vi utfører manuelle analyser av nettsteder sendt inn til oss, du vil derfor motta en rapport i løpet av 24-48 timer.

Hvorfor er konverteringsoptimalisering viktig for din bedrift?

Mange bedrifter lanserer et nettsted og glemmer å jobbe med forbedringer av sine nettsteder. Dette er et kontinuerlig arbeid med testing og finpussing. Ved å designe og justere elementer på nettsiden din, kan du øke sjansen for at besøkende vil «konvertere» – om dette er å kjøpe et produkt, bestille visning, registrere seg eller legge igjen kontaktinformasjon. Konverteringer kan skje over hele nettstedet ditt og alle kampanjenettstedene dine bør derfor optimaliseres for å få et høyere antall konverteringer.

Hva kan søkemotoroptimalisering gi din bedrift?

Forutsatt at nettsiden din har nok relevant trafikk, så er konveringsoptimalisering kanskje det mest lønnsomme fagområdet å satse på. Her er det store verdier som ligger.


Gjennom en god digital strategi og en godt optimalisert nettside kan bedriften din oppnå en dominerende posisjon i markedet.


Innen konverteringsoptimalisering hjelper vi deg med:


Vi kan også hjelpe deg med:

Ønsker du hjelp med CRO?

Rull til toppen